Colònies de muntanya amb el CET 2024

Les colònies de muntanya amb el CET són una estada d’estiu organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa dirigida a nens i nenes que hagin nascut des del 2008 fins el 2016 (cursos cursats enguany de 2n de primària a 4t ESO) que es durà a terme entre els dies 30 de juny i el 20 de juliol (ambdós inclosos) a la Casa de colònies els Erols i el seu entorn.

La durada de les colònies estarà dividida per setmanes, tres en total. Cada setmana consta de 7 dies:

 • del 30 de juny al 6 de Juliol (7 dies)
 • del 7 a 13 de Juliol (7 dies)
 • del 14 al 20 de Juliol (7 dies)

Els nens i les nenes arribaran a les 16.00 h de cada setmana, el diumenge, dia que comença a comptar la setmana de colònies, i marxaran el dissabte després d’esmorzar, a les 11.00 h. No obstant això, una de les possibilitats que venim oferint des de fa anys, i tenint en compte el camí d’entrada a la casa, és que els infants que vulguin fer més d’una setmana es puguin quedar a la casa de colònies conjuntament amb les hores de descans dels monitors/es.

Aquesta estada pretén apropar els participants al lleure i al medi natural combinant la pràctica de l’excursionisme i activitats fisicoesportives (senderisme, orientació, entre d’altres) amb la descoberta del patrimoni natural i cultural que hi ha a l’entorn de Castellar de n’Hug d’una manera amena i propera, i acompanyats en tot moment per monitors/es experimentats/des. A més a més, es realitzaran conjuntament activitats lúdiques amb els grups d’edat i/o barrejats tals com tallers, gimcanes, manualitats, piscina i jocs de nit i a l’aire lliure. Com també, un treball i aprenentatge en les noves rutines, higiene i portecció, entre d’altres. Cal dir que tothom hi té cabuda.

D’aquesta manera, s’espera que tant qualsevol infant interessat en aquestes colònies, tant si no té experiència en altres colònies o en l’excursionisme com si s'hi està més habituat, pugui gaudir d’una experiència diferent a l’oci i les activitats de muntanya convencionals amb un format nou. Partint del joc, es transmetran coneixements sobre el medi que ells i elles podran aplicar al camp, es fomentarà el respecte envers la natura i la resta de companys i companyes, practicaran i descobriran esports d’una manera segura, s’incentivaran hàbits d’alimentació i d’oci saludables, i es mostrarà la cultura regional i de diferents països del món.

Preus

El preu de la inscripció setmanal és de 395 € fins el dia 28 de març, inici de Setmana Santa, quan passarà a 405€.

La inscripció per a 2 o 3 setmanes costa 370 €/setmana i per a germans/es de 365 €/germà. El preu s’ha hagut d’incrementar perquè la PC també s’ha incrementat, la qual està inclosa dins del preu.

Com sabeu, el pagament es pot fer en dos terminis, per això és molt important anotar el número de compte bancari per tal que es pugui tramitar el segon termini des del CET. El primer pagament es fa en el moment de la inscripció, mentre que el segon es cobrarà sobre el mes de maig o juny, el més proper a l’estada a la casa de colònies.

Cal recordar que en cas d’alguna anul·lació d’inscripció amb menys d’un mes d’anticipació, aproximadament, només es retornarà el 50% de la inscripció. També, és necessari justificar qualsevol demanda de retorn de diners.

Així doncs, si es vol fer el pagament a terminis quedaria de la següent manera:

 • Setmanal abans del 28 de març, inclós: 395€ = 197,50 € primer termini i 197,50€ el segon
 • Setmanal a partir del 29 de març 405€ = 202,50€ primer termini i 202,50€ el segon
 • Germans/es 365€ = 182,50€ primer termini i 182,50€ el segon
 • Més d’una setmana 370€ = 185€ primer termini i 185€ el segon

 

Preus

Places

En total, s'ofereixen 50 places per a infants. En cas que s’apuntin més del nombre proposat, hi haurà una llista d’espera, on s’apuntaran els interessats o interessades i es trucarà segons disponibilitat de places. També, cal comentar que us podeu posar en contacte amb la Mariona, directora de colònies, a través del telèfon de contacte o del mail de les colònies, per qualsevol dubte respecte a la reserva de places o disponibilitats. A vegades es tanquen les inscripcions per evitar aglomeracions quan queden poques places i perquè tothom tingui les mateixes oportunitats, per això és bo preguntar si en concret el grup pel qual esteu interessats/des està ple.

 

Places

Informació pràctica

Malgrat que preferiu l’ús d’autocar, com que l’accés de la casa no es permet, no es contractaran autocars. Les mares, pares o tutors/es hauran de portar els infants a la casa situada al refugi els Erols. Evidentment, us podeu organitzar per portar els infabnts a la casa amb el mínim de vehicles possible, En aquesrt cas és necessari, ens ho comuniqueu. També podeu posar-vos en contacte amb l'organització poer resoldre qualasevol dubte relacionat amb aquesta qüestió.

L’aproximació fins a la casa de colònies és una pista forestal. Així doncs, per adaptar-nos a les diferents circumstàncies de cadascú, s’ofereix que els diumenges inicials de cada setmana del Juliol pugueu portar el vostre fill/a durant el dia a partir de les 16.00 h (això sí, si no arriba a l’hora, cal avisar). El primer àpat serà el berenar.

Les informacions posteriors a les reunions es rebran via email i per aquesta mateixa pàgina web. Les reunions seran el 4 i el 6 de juny a les 20.00 h, podeu escollir el dia que us vagi millor. També podeu rebre informació al compte d’Instagram @colonies_del_cet. No fem grup de whatsapp, però per mail o instagram, segons la cobertura, podreu anar rebent informació diària dels vostres infants.

Informació pràctica

Termes i condicions

Cal llegir amb atenció els següents termes i condicions del curs abans de formalitzar la inscripció:

Participant

 • Cal que tingui una condició física que li permeti realitzar les activitats, totes les situacions es poden comentar sense problema. Tothom ha de ser benvingut/da.
 • Es compromet a seguir les instruccions dels monitors/es.
 • Seguirà les normes de seguretat orals o escrites que els monitors/es estableixin alliberant-los de tota responsabilitat de danys o d’accidents per imprudència. El Centre Excursionista de Terrassa no es farà responsable dels perjudicis que pugui ocasionar el/la participant al no seguir les indicacions del monitor/a
 • Respectarà al monitor/a, direcció i material.
 • Es fa responsable dels mals usos de les instal·lacions de la casa de colònies.
 • Es compromet a no portar el telèfon mòvil per aconseguir desconnectar durant una setmana o la seva estada a les colònies.

L’equip de monitors i monitores

 • Vetllarà pel bon funcionament de les activitats i el benestar dels nens i nenes.
 • Organitzarà el programa de les colònies, així com la coordinació de les activitats i amb monitors/es externs/es especialitzats/des que puguin participar.
 • En cas d’assistència mèdica de l’infant els monitors/es trucaran al 061 a la vegada que a la família, ja que el monitor/a no pot portar el nen o nena amb el seu vehicle propi a l’hospital. Així doncs, caldrà portar-la amb ambulància o que la vinguin a buscar.
 • Enviarà mails o farà publicacions a Instagram diàries o cada dos dies, segons les possibilitats de la cobertura.
 • No es farà càrrec de possibles danys en els aparells electrònics en cas que els infants en portin.
 • Es guarden el dret de telefon als pares, mares i/o tutors/es legals en cas de comportament i/o actitud no apropiada durant la realització de les colònies.


Pares/mares/tutors

 • Adjuntaran a la inscripció (1) una fotografia de carnet de la persona participant, (2) una fotocòpia de la targeta CAT SALUT i (3) fotocòpia del carnet de les vacunes. Encara que serà necessari portar el CATSALUT físicament els dies de les colònies. No cal tenir la FEEC per participar en les colònies, encara que si es disposa d’ella, sempre es recomanable portar-la.
 • Molt important enviar els següents documents a coloniescet@gmail.com : (1) DNI, passaport o llibre de família; (2) fotocòpia del CatSalut; (3) fotografia de l’infant; (4) qualsevol informació respecte al fet que calgui prendre medicaments a l’infant; i, (5) fotocòpia carnet vacunes.
 • Accepten la participació de monitors/es externs/es especialitzats/des seleccionats/des pels monitors/es del curs per a la realització d’algunes activitats.
 • Són conscients dels riscos que comporta la pràctica d’esport al medi natural abans de formalitzar la inscripció i es comprometen a sol·licitar qualsevol informació que considerin convenient en referència al curs i les activitats pels mitjans de comunicació que facilitin els monitors/es.
 • Vetllaran per tal que els participants duguin tot el material necessari que els i les monitores especifiquin abans de marxar de colònies.
 • Informaran als monitors/es sobre qualsevol impediment que pugui patir el nen/a a l’inici de les colònies, ja siguin al·lèrgies, malalties, predisposició a patir indigestions, al cansament, mareig... En cas que pugui necessitar prendre un medicament, s’ha d’aportar una autorització del pare/mare/tutor i còpia on el metge cita la dosis a prendre, les hores i els dies. L’equip de monitors i monitores no podrà fer-se responsable de les conseqüències derivades de l’omissió d’aquesta informació. Així mateix, comentaran qualsevol observació respecte el seu fill/a.
 • Es comprometen a què el calendari vacunal estigui actualitzat (exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament). En el cas d’infants no vacunats o infants amb el calendari pendent d’actualitzacions, caldrà garantir un interval mínim de 15 dies entre la vacunació i l’inici de l’activitat.
 • Es comprometen a realitzar una visita als serveis mèdics en cas d’infants tingui patologies prèvies de base, de manera individual a la idoneïtat de participar en determinats tipus d’activitats.
 • Es comprometen a facilitar tantes mascaretes com l’infant pugui requerir pels diferents dies tenint en compte que diàriament es trenquen o se’n perden moltes.
 • Es comprometen a escriure el nom a cada peça de roba per identificar.
 • S’asseguraran que els infants portin la cantimplora per utilitzar-la a l’hora de beure aigua.
 • Es compremeten a venir a buscar els infants el dissabte i tornar-lo el diumenge, sempre que faci més d’una setmana, si decideix que no vol que es quedi el cap de setmana entre mig.
 • Estaran al cas del telèfon mòvil per si els monitors/es han de trucar per qualsevol situació.
 • En fer la inscripció declaren que coneixen els riscos generals de les activitats que es desenvolupen a medi natural, que han estat informats de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els acota voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.
 • En cas d’assistència mèdica de l’infant els monitors/es trucaran al 061 a la vegada que a la família, ja que el monitor/a no pot portar el nen o nena amb el seu vehicle propi a l’hospital. Així doncs, caldrà portar-la amb ambulància o que la vinguin a buscar.
 • En cas de prendre medicament, cal donar-li al monitor/a responsable del fill/a i fer-se responsable que el dia de la recollida, el medicament està amb el seu fill/a. És feina entre monitor/a i família recordar aquest punt tant important.
 • En cas de rebre una trucada pel mal comportament i/o actitud del seu fill/a, es comprometen a venir-lo a buscar.
 • Es faran càrrec, juntament amb el fill/a, de possibles desperfectes que hagin ocasionat els nens o nenes.

Contacte:

coloniescet@gmail.com

 

Termes i condicions

Activitats relacionades

Actualitat

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies