Atenció, places gairebé cobertes!

Encara queden places per a la 3a setmana! Si esteu interessats en la 1a o la 2a poseu-vos en contacte amb l'organització, gairebé són plenes.

Les colònies de muntanya amb el CET són una estada d’estiu organitzada pel Centre Excursionista de Terrassa dirigida a nens i nenes que hagin nascut des del 2007 fins el 2015 (cursos cursats enguany de 2n de primària a 4t ESO) que es durà a terme entre els dies 2 i el 22 de juliol (ambdós inclosos) al Refugi els Erols i el seu entorn.

La durada de les colònies estarà dividida per setmanes, tres en total. Cada setmana consta de 7 dies:

• Del 2 al 8 de juliol
• Del 9 a 15 de juliol
• Del 16 al 22 de juliol

Els nens i les nenes hauran d'arribar a les 12 hores del diumenge de cada setmana, dia en el qual comença a comptar la setmana de colònies, i marxaran el dissabte després de dinar, a les 15 hores. Tanmateix, els infants que vulguin fer més d’una setmana, es podran quedar al refugi les hores de descans dels monitors/es.

Aquesta estada pretén apropar els participants al lleure i al medi natural, en un entorn, en comparació amb l'any passat de més alta muntanya. Combinarem la pràctica de l’excursionisme i activitats fisico-esportives (senderisme, orientació, entre d’altres) amb la descoberta del patrimoni natural i cultural que hi ha a l’entorn de Castellar de n’Hug, d’una manera amena i propera i acompanyats en tot moment per monitors/es experimentats/des. A més a més, es realitzaran activitats lúdiques amb els grups d’edat i/o barrejats (tallers, gimcanes, manualitats, piscina i jocs de nit) i a l’aire lliure. També volem fer un treball d'aprenentatge en les noves rutines, higiene i portecció, entre d’altres.

D’aquesta manera, s’espera que els infants interessat en aquestes colònies, tant qui no tingui l’experiència en altres colònies o en l’excursionisme com qui ja hi estigui més habituat, pugui gaudir d’una experiència diferent a l’oci i les activitats de muntanya convencionals i amb un format nou: partint del joc, es transmetran coneixements sobre el medi que ells i elles podran aplicar al camp, es fomentarà el respecte envers la natura i la resta de companys i companyes, practicaran i descobriran esports d’una manera segura, s’incentivaran hàbits d’alimentació i d’oci saludables i es mostrarà la cultura regional i de diferents països del món

Preus

El preu de la inscripció setmanal és de 380 €. S'ofereixen descomptes de 30 € per setmana per a qui hi participi 2 o 3 setmanes o bé descomptes de 40 € per setmana per a qui tingui germans que també participen a les colònies. Aquest descompte per germans no és acumulable amb el de participació diverses setmanes.

El preu inclou l’estada en règim de pensió completa, totes les activitats que es realitzaran i les assegurances dels nens i nenes. Hem decidit mantenir el preu de l’any passat. Com sabeu, el pagament es pot fer en dos terminis, per això és molt important anotar el número de compte bancari, per tal que es pugui girar el 2n termini des del CET. El primer pagament es fa en el moment de la inscripció, mentre que el segon es cobrarà sobre el mes de maig o juny. Cal recordar que en cas d’alguna anul·lació d’inscripció amb menys d’un mes d’anticipació només es retornarà el 50% de la inscripció. Evidentment, cal justificar qualsevol demanda de retorn dels diners.

Preus

Places

S'ofereixen 10 places per setmana per als grups de menuts (2n i 3r de primària) i de grans (3r i 4t d'ESO) i 20 places per setmana per als grups de petits (4t, 5è i 6è de primària) i mitjans (1r i 2n d'ESO. En cas que s’hi inscriguin més infants del nombre proposat, hi haurà
una llista d’espera on s’apuntaran els interessats o interessades i es trucarà segons disponibilitat de places. També, cal comentar que us podeu posar en contacte amb la Mariona, directora de colònies, a través del telèfon de contacte o del mail de les colònies per qualsevol dubte respecte a la reserva de places o disponibilitats. És possible que es tanquin les inscripcions per evitar aglomeracions quan queden poques places i perquè tothom tingui les mateixes opcions, per això és bo preguntar si el grup concret pel qual esteu interessats/des, està ple.

Places

Informació pràctica

Per tal de no augmentar la despesa de les colònies no es contractaran autocars. Les mares, pares o tutors/es hauran de portar els infants al Refugi els Erols, prop de Castellar de n'Hug. L’aproximació fins al refugi és una pista forestal no transitable en autocar, però sí amb cotxes.

Per adaptar-nos a les diferents circumstàncies de cadascú, s’ofereix que els diumenges inicials de cada setmana de juliol pugueu portar el vostre fill/a durant tot el dia a partir de les 12h. Important! Si no arriba abans de dinar, cal avisar!. Aquells que vinguin durant el matí, ja tindran
el dinar inclòs com a primer àpat de la setmana de colònies, no cal portar-lo de casa.

Les reunions seran telemàtiques o bé el 14 o bé el 21 de juny a les 20.00 h. Al formulari d'inscripció podeu escollir el dia que us va més bé dels dos. La reunió es farà el dia que obtingui més vots.

Podeu rebre informació al compte d’Instagram @colonies_del_cet. No fem grup de Whatsapp, però per mail o instagram, segons la cobertura,
podreu anar rebent informació diària dels vostres infants.

Informació pràctica

Termes i condicions

Cal llegir amb atenció els següents termes i condicions abans de formalitzar la inscripció:

Participants:

 • Cal que tingui una condició física que li permeti realitzar les activitats.
 • Es compromet a seguir les instruccions dels monitors/es.
 • Es compromet a posar-se la mascareta i utilitzar gel hidroalcohòlic sempre que la situació ho requereixi.
 • Seguirà les normes de seguretat orals o escrites que els monitors/es estableixin alliberant-los de tota responsabilitat de danys o d’accidents per imprudència. El Centre Excursionista de Terrassa no es farà responsable dels perjudicis que pugui ocasionar el/la participant en no seguir
  les indicacions del monitor/a
 • Respectarà al monitor/a, direcció i material.
 • Es fa responsable dels mals usos de les instal·lacions de la casa de colònies.
 • Es compromet a no portar el telèfon mòbil per aconseguir desconnectar durant la seva estada a les colònies.

L’equip de monitors i monitores

 • Vetllarà pel bon funcionament de les activitats i el benestar dels nens i nenes.
 • Organitzarà el programa de les colònies, així com la coordinació de les activitats i amb monitors/es externs/es especialitzats/des que puguin participar-hi.
 • En cas d’assistència mèdica de l’infant els monitors/es trucaran al 061 a la vegada que a la família, ja que el monitor/a no pot portar el nen o nena amb el seu vehicle propi a l’hospital. Així doncs, caldrà portar-la amb ambulància o que la vinguin a buscar.
 • Enviarà mails o farà publicacions a Instagram diàries o cada dos dies, segons les possibilitats de la cobertura.
 • No es farà càrrec de possibles danys en els aparells electrònics en cas que els infants en portin.
 • Es reserven el dret de trucar als pares, mares i/o tutors/es legals en cas de comportament i/o actitud no apropiada durant la realització de les colònies.

Pares/mares/tutors

 • Molt important! Cal enviar els següents documents a coloniescet@gmail.com:
  • Carnet d'identitat, passaport o llibre de família
  • Còpia del CatSalut
  • Còpia de vacuna COVID
  • Fotografia de l’infant
  • Qualsevol informació respecte al fet que calgui prendre medicaments a l’infant
  • Còpia carnet vacunes.
  • No cal tenir la FEEC per participar a les colònies, encara que si l'infant la té sempre es recomanable portar-la. Sí que serà necessari portar el CATSALUT físicament els dies de les colònies.
  • Accepten la participació de monitors/es externs/es especialitzats/des seleccionats/des pels monitors/es del curs per a la realització d’algunes activitats.
  • Són conscients dels riscos que comporta la pràctica d’esport al medi natural abans de formalitzar la inscripció i es comprometen a sol·licitar qualsevol informació que considerin convenient en referència a les colònies i les activitats pels mitjans de comunicació que facilitin els monitors/es.
  • Vetllaran per tal que els participants duguin tot el material necessari que els i les monitores especifiquin abans de marxar de colònies.
  • Informaran als monitors/es sobre qualsevol impediment que pugui patir el nen/a a l’inici de les colònies, ja siguin al·lèrgies, malalties, predisposició a patir indigestions, al cansament, mareig... En cas que pugui necessitar prendre un medicament, s’ha d’aportar una autorització del pare/mare/tutor i còpia on el metge cita la dosis a prendre, les hores i els dies. L’equip de monitors i monitores no podrà fer-se responsable de les conseqüències derivades de l’omissió d’aquesta informació. Així mateix, comentaran qualsevol observació respecte el seu fill/a.
  • Es comprometen a què el calendari vacunal estigui actualitzat (exceptuant vacunacions posposades pel període de confinament). En el cas d’infants no vacunats o infants amb el calendari pendent d’actualitzacions, caldrà garantir un interval mínim de 15 dies entre la vacunació i l’inici de l’activitat.
  • Es comprometen a realitzar una visita als serveis mèdics en cas d’infants tingui patologies prèvies de base, de manera individual a la idoneïtat de participar en determinats tipus d’activitats.
  • Es comprometen a facilitar tantes mascaretes com l’infant pugui requerir pels diferents dies tenint en compte que diàriament se'n trenquen o se’n perden.
  • Es comprometen a escriure el nom a cada peça de roba per identificar.
  • S’asseguraran que els infants portin la cantimplora per utilitzar-la a l’hora de beure aigua.
  • Es compremeten a venir a buscar els infants el dissabte i tornar-los el diumenge, sempre que faci més d’una setmana, si decideix que no vol que es quedi durant el cap de setmana.
  • Estaran al cas del telèfon mòbil per si els monitors/es han de trucar per qualsevol situació.
  • Declaren, en el formulari d'insacripció, que coneixen els riscos generals de les activitats que es desenvolupen a medi natural, que ha estat informats de tots els riscos específics d’aquesta activitat concreta i que els acota voluntàriament comprometent-se a col·laborar activament en el bon funcionament de l’activitat.
  • En cas d’assistència mèdica de l’infant els monitors/es trucaran al 061 a la vegada que a la família, ja que el monitor/a no podria portar el nen o nena amb el seu vehicle propi a l’hospital en cas que la situació ho requerís. Així doncs, caldrà portar-la amb ambulància o que la vinguin a buscar.
  • En cas de prendre medicaments, cal donar-li al monitor/a responsable del fill/a i fer-se responsable que el dia de la recollida, el medicament està amb el seu fill/a. És feina entre monitor/a i família recordar aquest punt tant important.
  • En cas de rebre una trucada pel mal comportament i/o actitud del seu fill/a, es comprometen a venir-lo a buscar.
  • Es faran càrrec, juntament amb el fill/a, de possibles desperfectes que hagin ocasionat els nens o nenes.
Termes i condicions

Activitats relacionades

Actualitat

19/07/2024

Carta de la Junta

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies