Caminada solidària 2022 · Anella Verda de Terrassa

EDFON, és una ONG fundada el 2014 que treballa a l'entorn educatiu de Kathmandú, amb especial atenció a les famílies en situació de pobresa i amb dificultats socioeconòmiques. La nostra missió és fer possible que els infants en exclusió social del barri de Jarankú (Kathmadú) puguin fer real i efectiu el seu dret a l'educació.

L'escola "Nepal Ratna School" és el projecte vertebrador de l'ONG. Ofereix educació gratuïta i de qualitat a 360 infants d'entre 3 i 16 anys. Compta amb un equip compromès de 22 persones entre professors/es, director i manteniment. L'ONG consta d'una seu a Terrassa i una altra a Kathmandú, que treballen coordinadament en els projectes i treballs a realitzar.

Pep Aced · EDFON

Com cada any el Centre Excursionista de Terrassa, organitza una Caminada Solidària col·laborant amb una ONG local. Després d'una aturada de dos anys pel que fa a l'organització de la Caminada Solidària, tornem enguany amb més il·lusió que mai per ajudar a projectes solidaris. En aquesta ocasió, destinarem l’esforç a l’ONG EDFON, que lluiten per la reconstrucció i manteniment d'una escola a Nepal. Ens agrada que les causes estiguin vinculades a la nostra manera de fer i pensar i en aquest cas el motiu és l’educació. Nosaltres eduquem, sobretot als més joves, a viure l’esport i la natura d’una manera sincera, neta, emocionant, segura, lliure i sobretot amb respecte. El mateix respecte que EDFON planteja en els seus projectes.

Moltes gràcies per confiar en nosaltres, molta sort amb les vostres iniciatives. Convidem a totes les persones i famílies interessades a descobrir l'Anella Verda de Terrassa per una bona causa.

Xavi Busom · President del centre Excursionista de Terrassa

Fitxa tècnica

 • SORTIDA/ARRIBADA: Parc Nacions Unides. Terrassa (avinguda de la Lacetània, 48, 08225 Terrassa, 41.583884, 2.011575
 • HORARI DE SORTIDA: Des de les 8.30 fins a les 9.15 h. Si algú vol fer el recorregut corrent, ha de sortir dels primers.
 • MODALITATS: 2 Recorreguts, un de 12km i l’altre de menor distància, de 5 km, pensat per famílies amb nens.
 • DIFICULTAT: Baixa en totes les modalitats.
 • ITINERARI: Recorregut per l'Anella Verda de Terrassa
 • AVITUALLAMENTS:
  • Te, coca i xocolata a la sortida + suport alimentari de fruita i beguda al km 3 dels itineraris
  • Pica-Pica a l’arribada
 • Tenint en compte el caràcter solidari de la Caminada, hem eliminat els gots d'un sol ús i preguem als participants que portin el got/bidonet per beure líquids i, sobretot, als participants de l'itinerari llarg que portin reforç alimentari pel seu compte, d'aquesta manera contribuïm a la sostenibilitat de la Caminada i dediquem tota la recaptació a EDFON.
 • Preus:
  • ADULTS: Inscripció anticipada 10 €. A la sortida 12 €
  • MENORS 14 ANYS: Inscripció anticipada 5 €. A la sortida 6 €.
  • Per a qui no pugui venir i vulgui col·laborar amb la Caminada Solidària, hi ha la possibilitat de fer la col·laboració solidària voluntària i seran obsequiats amb el mocador tubular regal de la Caminada, que hauran de recollir al punt d'atenció del Centre

Activitats relacionades

Actualitat

19/02/2024

Dia Internacional contra l’LGBTI-fòbia en l’Esport

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies