Cafès científics

D’octubre a juny, un dijous al mes, a dos quarts de vuit de la tarda, cadascuna de les entitats organitzadores que fan recerca en ciència, o que tenen com un dels seus objectius afavorir el coneixement de la ciència i dels seus resultats, iniciarà una conversa al voltant d'un tema d’actualitat. La persona convidada exposarà breument el tema i establirà un diàleg amb els assistents que poden plantejar dubtes i reflexions pròpies.

Els Cafès Científics són una acció de divulgació científica que se celebra a molts llocs del món i que té com a objectiu estimular la conversa i l’esperit crític, debatre, interactuar i dialogar fora de l'entorn acadèmic. Des de l’organització dels Cafès Científics de Terrassa estem treballant per ser adherits a la xarxa internacional de Cafès Científics.

Les sessions dels Cafès Científics se celebren l’últim dijous de cada mes, a les 19.30 h de la tarda, al Bar del Centre Excursionista de Terrassa (carrer Sant Llorenç 10, Terrassa). L’entrada és gratuïta i la participació oberta a tothom.

Calendari

Calendari

Activitats relacionades

Actualitat

22/04/2024

Projecte REFERENTS

Subscriu-te al butlletí

Rebràs un correu setmanal amb l'agenda d'activitats

Fent ús d'aquest formulari, accepto la Política de Privacitat del Centre Excursionista de Terrassa.

Aquest lloc web utilitza cookies de tercers amb la finalitat de realitzar tasques d'anàlisi. L'accés i ús del lloc web implica la seva acceptació. Per canviar les teves preferències o ampliar la informació, pot accedir a la nostra Política de Cookies